O nama

Internet trgovina topcom.hr je nastala samo s jednom svrhom - svojim kupcima želimo omogućiti da iz udobnosti svog naslonjača naruče sve što im je potrebno. Zato smo s vama još i danas. Svim strankama, koje se nalaze po cijelom svijetu, nudimo najsigurnije internetno plaćanje. Želimo da su naše stranke zadovoljne te da nam se vrate. Uz ljubaznost i činjenicu da smo uvijek spremni pomoći, želimo da kupci prepoznaju vrhunsku kvalitetu proizvoda i usluga koje nudimo.

Naš pristup do prodaje i vođenje internet trgovine je među najmodernijima - razvijamo ga i ažuriramo baš svaki dan. Bavimo se internetnom prodajom, prodajom putem društvenih mreža, različitih internetskih kanala te mobilnih aplikacija. Time stvaramo trgovinu, za čiji posjet, nije potrebno prijeći kućni prag. Naš cilj je da korisniku pružimo iskustvo koje će zadovoljiti svim njegovim potrebama. Korisniku nudimo mogućnost jednostavne kupovine iz udobnosti vlastitog naslonjača. Naša internet trgovina je svoje temelje izgradila na velikodušnosti, ljubaznosti i modernosti koji odgovaraju potrebama i željama zahtjevnih korisnika internet trgovina.

TOPCOM j.d.o.o vam nudi sve što vam je potrebno - od vrhunskih proizvoda do vrhunske usluge. Nazovite nas na 098 959 68 15 i uvjerite se sami.
Povjerite nam svoje želje i zajedno ćemo naći rješenje za vas i vaš novčanik.

Osim prodajte proizvoda preko našeg webshopa, nudimo i usluge projektiranja, kao i ispitivanje električnih instalacija.

Što su drugi rekli o nama.

Naša ponuda

Nudimo moderne, energetski učinkovite proizvode za grijanje i hlađenje.

Kako nas i same pokreće električna energija preko otkucaja našeg srca, prirodno da smo se odlučili i na sve proizvode za grijanje i hlađenje koje pokreće elekrična energija.

A kako ne bi samo trošili električnu energiju pobrinuli smo se da u našem asortimanu imamo i proizvode za proizvodnju el. energije, pa stoga nudimo i solarnu opremu.

Naša vizija

Naša vizija je naše srce a to je električna budućnost.